Entri Terakhir Sebelum SPM |

Ehem.. Ehem..

Perhatian..

Dengan ini, Nurul Nabila Natasya Binti Abu Bakar menyusun sepuluh jari walaupun korang tak nampak depan skrin ni, memohon maaf jika tersalah terlanjur terkurang terlebih kata atau sekiranya tindakkannya agak annoying untuk diterima perangai manusia yang normal, harap dapat diampunkan.

Wish me luck. It's now or never beb! Thanks jugak kepada sesiapa yang dah wish wish tu.. Semoga Natasya dapat mencapai target tak masuk akal yang terpahat sudah di kepala otak tak mahu tanggal tu. Amin.

Goodluck kepada semua candidates. Goodluck #Whoopers97liners! Gagal SPM tak bermakna gagal selamanya. Tapi macam budak Twitter cakap, "Orang akan anggap korang bodoh untuk beberapa tahun je" Heh.

Tak sangka cepat je masa berlalu. Esok exam dah. Haishh


Blogger mama amir said on Monday, November 03, 2014 3:17:00 pm  

All the best & good luck yer...


Blogger calrase patrick said on Tuesday, November 04, 2014 10:40:00 pm  

good luck


Blogger munirah :) said on Saturday, November 08, 2014 11:57:00 pm  

wahh kita sama batch :)
good luck!!

p/s: lama tak blogwalk.


Blogger Farha Kimah said on Sunday, November 09, 2014 9:19:00 pm  

buat yg terbaik okeh :)


Blogger Miza Idgihat said on Sunday, November 16, 2014 1:19:00 pm  

Tolak tepi tanggapan orang. Yang penting usaha. Usaha sehabis mungkin sebab Allah menilai kita dengan usaha bukan hasil. Wish you the best.

Berjuang habis-habisan. Never give up ! You can do it.

Ya Allah berilah kami kefahaman para nabi, hafalan para rasul serta mendapat ilham daripada para malaikat yang hampir denganMu dan kurniakanlah kami kesihatan wahai Yang Amat Mengasihani. Aamiin :)


Blogger HeNRieTTa JoSe said on Friday, December 12, 2014 12:14:00 pm  

err...SPM dah abis...neway, gud luck for the incoming result..


Blogger Nurhazlin Hussein said on Monday, December 29, 2014 3:48:00 pm  

Adik lah ni kan. Hahaa. All the best for the upcoming result ok :D Visit mine to get a piece of advice/panduan for SPM leavers. Done follow you dik :)

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]