Fact about cik muda Natasya |


↬ Complicated to understand
↬ Easy going person
↬ Manja dengan semua orang
↬ Mudah jatuh suka dekat seseorang tapi sukar jatuh cinta
↬ Addicted to social networks
↬ Number one old songs hater. Especially lagu kahwin.
↬ Once have a crush on my own cousin. *cerita zaman duluu*
↬ Senyum je memanjang
↬ Luaran nampak je gagah tapi sebenarnya hati kecik
↬ Tak akan bangun dari tidur selagi tak ada orang yang kejut
↬ Kalau keluar pergi jalan, warna baju yang jadi pilihan mesti hitam
↬ I love my crush
↬ Tak suka sayur
↬ Sanggup tidur lambat bila dah mengadap laptop
↬ Bekas pelajar Taekwondo
↬ Prefer English songs rather than Malay songs
↬ Number 1 cockroach hater
↬ Nickname pink tu ahadiat yang bagi
↬ Pendiam
↬ Prefer duduk dalam rumah daripada keluar rumah
↬ Kuat makan
↬ Sanggup asingkan sayur daripada makanan sebelum makan
↬ Gembeng
↬ Pendendam
↬ Takut tinggi. Takut gelap.
↬ Have myspace account but I don't even know how to use it
↬ Can't sleep without my teddy bear or sapu tangan basah
↬ Totally die-hard-fans of SHINee
↬ It's War is the only Mblaq song that I love
↬ Tak reti sebut perkataan tak elok
↬ Secretive
↬ I hate people easily
↬ Sebelum makan, suka memilih sudu
↬ I'm 16 years old but often people confused me with form 2 student
↬ Get jealous very easily
↬ Chocolate lover. Black forest is my favourite
↬ Shy person
↬ Don't know how to start a conversation
↬ Favourite colour is pink but often wears black
↬ Expert in making fake smile
↬ Mengamuk bila tudung tak betul
↬ Currently having a great crush on tetttt
↬ Yuna's hater
↬ I'm single because I'm a looser and no one likes me
↬ Permata Cemerlang PMR 2012
↬ An anime lover but not an Otaku
↬ Currently craving for new phone
↬ Cats lover
↬ Don't like make up
↬ Tak pernah rasa apa itu tweetlimit
↬ Sedaya upaya akan buat orang tu merana bila dah mula benci dia
↬ Menggila bila pergi kedai shopping alat tulis
↬ Guna teddy bear yang besar gedabak tu sebagai bantal masa tidur
↬ Rabun jauh
↬ I eat when I'm bored or upset
↬ Trying so hard to love blue colour because blue is Minho's favourite colour
↬ Suka buat kerja last minute
↬ Prefer sneakers rather than high heels
↬ I use the word 'LOL' whenever I feel annoyed with something
↬ Guna kita/awak bila bercakap dengan orang lain
↬ Already form 4 but still doesn't have ambition
↬ Selalu tertanya² dari mana datangnya orang yang asyik add² dekat facebook ni.
↬ Prefer wallet rather than purse
↬ Nak lulus exam tapi malas study
↬ Hate horror thingy
↬ Prefer candid rather than posing like a crazy person in front of camera
↬ Childish
↬ Panas baran
↬ Kuat merajuk tapi mudah dipujuk
↬ Love art but I don't even know how to draw circle properly
↬ Pendek
↬ Digelar Song Ji-hyo oleh Izzul
↬ Cepat cair bila dipujuk
↬ Love to mix Malay, English, Korean and Japanese when I'm talking
↬ Tak suka lelaki rambut kerinting
↬ Tak reti duduk diam
↬ Suka budak kecik
↬ Passive
↬ Setia
↬ Penyabar
↬ Tak suka air masak yang tak sejuk
↬ Setiap kali kalau orang puji comel, kita akan jawab merepek. Fact, kita memang tak comel
↬ Wears earphone most of the time
↬ Medicine haters
↬ Anak pertama
↬ Mempunyai nama yang panjang
↬ Kaki novel
↬ I'm a SHAWOL and A+
↬ Tak suma makan apa² yang mengandungi mi kuning
↬ Blogger at natasya-pink.my
↬ Mempunyai masalah menyebut nama sendiri
↬ Tak suka buat kerja rumah
↬ Suka stalk wall FB crush bila rindu dia and I always end up broken hearted
↬ Mudah dibuli
↬ Suka tengok lelaki yang style rambut dia tutup mata sebelah *tekan sini*
↬ Benci nightwalk
↬ Banyak tanya
↬ "Ibu, lapar." "Bu, lapar lagi." "Bu, nak makan." "Bu, lapar lagi."
↬ Suka dengar orang cakap Kedah
↬ Susah sakit. Once sakit, berzaman nak baik
↬ Don't know how to swim
↬ Stubborn
↬ Pemalas
↬ Bila jalan dengan family. Family akan jalan depan while kita jalan belakang atok jadi bodyguard dia
↬ Suka pendam masalah
↬ Also love Jonghyun's hair style *tekan sini*
↬ Science stream student
↬ Tak reti masak
↬ Kawan cakap kita layak jadi kaunselor
↬ Dah besar nak sambung belajar kat oversea
↬ Bekas Penolong Ketua Tingkatan 2 Anggerik
↬ Always minta maaf walaupun tak buat salah
↬ Selalu blur
↬ Tengah malas nak approve beratus² friend request yang makin hari makin bertambah
↬ Bekas Ketua Tingkatan 3 Anggerik
↬ Prefer message rather than call
↬ Tak study langsung pun masa nak UPSR. Last² dapat 4A 1B 2C
↬ Lebih mudah rapat dengan lelaki berbanding perempuan sebab sedara ramai lelaki
↬ Suka bau minyak but but sebab ada bau serai
↬ Tak boleh tidur dalam suasana yang senyap
↬ Tak suka telur kuning
↬ Kita akan senyap bila terasa fed up dengan sesuatu
↬ agak tak berapa nak suka dengan cuti sebab cuti punca berat badan makin naik
↬ 2012 taught me how to be evil
↬ Hate smoker
↬ *Baca sini*
↬ Masa kecik² dulu pernah makan kertas
↬ Setiap kali beli barang yang comel² nanti mesti letak tarikh bila benda tu dibeli
↬ Keep saying i dont know when i don't want to answer
↬ Benci semua orang bila tak ada orang nak layan kita
↬ 2014 SPM victim
↬ Takut naik motor
↬ Pengawas
↬ Lepas amik result PMR, hari² kena bebel dengan ibu sebab taknak try mohom masuk MRSM
↬ Suka malukan musuh bila dah terasa sakit hati gila
↬ Do random stuff when I'm happy
↬ Masa raya tahun lepas. Mak sedara attack pipi sambil kata "Comelnya along~."
↬ Already 1 year plus single
↬ Lack of confidence
↬ Have a flexible body. Berdiri. Badan bengkok kebelakang sampai tangan boleh sentuh lantai.
↬ Suka buat diri sendiri susah semata² nak tengok orang lain gembira
↬ 2013 most often word used "uh?"
↬ This is so true *tekan sini*
↬ I can spend my whole day only watching SHINee/Mblaq videos
↬ Choi Minho oppa is my husband and he got the personality of my dream boy
↬ Currently craving for new earphone/headphone
↬ Kim Jonghyun oppa is the first kpop idol I love
↬ Menaruh harapan yang tinggi agar dia sayang kita balik
↬ Jadi takut bila dengar baby nangis
↬ Always cry when watching videos of Jonghyun oppa cries
↬ Keep most of my feelings to myself
↬ Dreams to go to Niagara Falls
↬ I don't get fat no matter how much I eat
↬ Lebih suka menyendiri
↬ Sangat sensitif
↬ Cepat terasa
↬ Long hair
↬ Addicted to games easily
↬ 'TTBY' is the only korean drama I've watched because Minho oppa is one of the actor
↬ The picture of me on my IC is very ugly
↬ Tak reti sifir 12
↬ Selalu lapar waktu tengah malam
↬ I only have 5 member in my family but in facebook, I have 46 family member
↬ Phone number yang kita guna sekarang tu ex yang bagi
↬ Suka tengok orang yang badan dia tough *tekan sini*
↬ Tahu mengira dalam bahasa cina sahaja
↬ Hate kpop girl group
↬ Minat piano tapi tak reti main
↬ #TeamJacobBlack
↬ Don't know how to act ayu
↬ Agak tak berapa nak suka pakai baju kurung
↬ Crush selalu panggil kita pendek
↬ Selalu mengamuk lepas bangun tidur
↬ Berangan nak tengok matahari terbenam dengan someone dekat Menara Eiffel.
↬ Jatuh cinta dengan seseorang yang tak tahu aku wujud
↬ Pernah sekali suara jadi serak sebab banyak sangat minum air sirap suam
↬ When it comes to present, I love something that is cute like novel or colourful note book
↬ Don't know how to walk properly
↬ Tak pandai tengok jam
↬ Cepat lapar
↬ Tak boleh pegang sikat, nanti duduk main dengan rambut berjam²

Blogger Hazirah Muslim said on Saturday, April 19, 2014 6:28:00 pm  

saya pun minat anime xD hehe
jemput singgah :)
http://hazirahmuslim.blogspot.com/2014/04/fll-2014-natures-fury-semerbak-vendetta.html


Blogger Mia Liana said on Tuesday, April 22, 2014 12:12:00 pm  

suka wat keje last minute ek... huhuh kena pandai handle ya..

thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html


Blogger Mia Kassim said on Thursday, April 24, 2014 11:06:00 pm  

Salam singgah dan follow dari segman Mialiana :D


Blogger Sheila Salim said on Friday, April 25, 2014 4:01:00 pm  

Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

*wahh sedikit sebanyak dapat mengenali peribadi cik muda Natasya. hehehe

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]