Tak cemburu, mungkin tak perlu. |


Kite tengok dan like.
Pelbagai status dekat Facebook, gambar dan macam-macam lagi..

Ada yang post perkembangan bayi dalam kandungan.
Ada yang post tentang honeymoon.
Ada yang post macam-macam lagi yang membuatkan kita rasa sakit mata bila membacanya..

Kekadang status luahan perasaan, tengah makan pun boleh buat status pun ada juga.
Belum lagi yang marah mencarut segala. Tu mesti kes tension tahap gaban dah tu.

Automatik di minda berkata "Hai itu pon nak post ke?"..
Dah tak rahsia dan takde privasi.. Mencari perhatian mungkin?

Dah seperti tiada rasa malu..

BUKAN CEMBURU..

Terasa..

Tak tak..
Rasa seperti tiada apa nak dikongsikan.

Semoga nanti bila saat kite merasakan semua itu kite tidak akan seperti itu..

Biarlah kite hanya menjerit di sini atau di Twitter kerana apa gunanya Twitter kalau tidak merapu. hakhak. xD


Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]