Relationship over friendship is a no-no |


Kite rasa kite boleh jadi seorang sahabat yang baik tapi bila menjadi seorang kekasih, kite amatlah gagal.. Lebih kurang keputusaan Add Math yang asyik gagal, tapi ini mungkin kes yang lebih parah. Kebanyakan yang melibatkan cinta selalunya berakhir dengan buat mereka sehingga menangis..

Jahat..

Tapi bila berkawan, nakal camna pun tetap saling bergelak ketawa. Boleh kita jadi kawan je sampai akhirat?

Tiba-tiba je emotional sikit malam ni. Teringat masa zaman dulu² masa ada kekasih. Ah, bodohnya aku. Rasa menyesal sebab pernah ada kekasih. Tapi sekarang dah taubat. Suka seseorang, simpan dalam hati je. :)

Say no to couple. Kalau ada yang minta couple ke hape memang terus direject sebab serik dah.

Kan kite pernah cakap. Kite ni jahat selalu buat lelaki menangis..
Awak nak jadi orang ke berapa menangis sebab kite?

Percayalah..

Kenapa lelaki menangis?

Sebab bila kite berikan sesuatu, kite berikan dengan ikhlas..
Tapi dia buta. Sesedap lemon je dia main campak pijak. Semua nak ikut kehendak dia.
Kite dah puas cool. Dah puas sangat mengalah. Dah puas sangat-sangat turut permintaan dia.
Kite tetap cool dan langsung tak persoalkan apa-apa.

Sampai masa..

Keikhlasan yang diberikan berbekas di hati kau. Saat aku memilih untuk meninggalkan.
Dan ketika itu kau nangis.

Tapi sayang..
Semua dah terlambat. Kite seorang yang cepat move on.


Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]