Rupa Baru |

Finally dah tukar rupa baru. Setelah sekian lama jadi pengguna setia blogskins, sekarang kite bertukar jadi pengguna denim template pula. Punyalah payah nak edit denim template. Tengah angau punya pasal, datang mood baik nak edit blog. xD


Template ni sebenarnya dah lama simpan. Edit sikit² sebab memang kite tak faham code untuk denim template ni. Yelah, selama ni guna blogskins ja sebab senang. Disebabkan ketandusan idea dan kurangnya kepakaran meng-edit denim template, kite ikut je blogskins yang kite yang lama. Mungkin beza sikit lah. Cer tengok [SINI]

Niat nak tukar header tapi terpaksa kekalkan sebab tak reti langsung menggodeh photoshop.
Banyak lagi yang kite kurang puas hati dengan tempate ni. Belum habis edit pun lagi. Navigation bar, footer sangat menyakitkan mata plus kite belum masukkan credit untuk segala tutorial yang kite dah rujuk.

So, awak yang singgah blog kite ni komen lah sikit pandapat awak² semua.
Bak kata budak honsentap kat facebook, komen yang murni sahaja dibenarkan. hihi. *joke*


Blogger Balqis Sarah said on Sunday, December 22, 2013 12:50:00 pm  

Subhanallah~! cantik jugak!
sama jugak guna blogsking akak. Daebak! (Y)


Blogger Amanina Fikri said on Sunday, December 22, 2013 8:06:00 pm  

Nice & Cute. good try.. comel sangatt.. sy sukee. ♥


Blogger Arrien::@man!:: said on Sunday, December 22, 2013 8:12:00 pm  

Nice blog, serius macam blogskin.. cantik :D


Blogger Cikgu Norazimah said on Sunday, December 22, 2013 9:18:00 pm  

simple & relax jer bila tgk template mcm ni, tak serabut ;)


Blogger Diana Akmarul Nizam said on Tuesday, December 24, 2013 12:52:00 pm  

Cantik! Jelez la macam nie~ Dulu diana pon guna skin, lepas tu tukar denim. Memang rasa payah la nak edit. Haha~


Blogger Miss Xyz said on Wednesday, December 25, 2013 11:47:00 am  

Memang dah lama betul saya tak main koding-koding ni. Malas ahaha


Blogger Choi•Minhoヅ™ said on Wednesday, December 25, 2013 10:23:00 pm  

@Balqis Sarah: Eee, tak cantik la. sakit mata memandang. xD

@Amanina Fikri: Hihi, thanks sis.

@Arrien::@man!::: Takdok idea, tiru blogskins ja. ^^

@Cikgu Norazimah: Kan? kan?

@Diana Akmarul Nizam: Alaa, janganlah jelly. Kite pun baru belajar menggodeh code ni. :)

@Miss Xyz: Samalah, hihi. Tapi dah bosan, edit ajelah. xP

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]