The "Stupidest Screen-name" Segment by Cuntented |

..klik banner untuk join..
Apa itu screen-name? Screen name tu macam online ID korang jugak. Nama yang korang selalu pakai untuk login ke, nama glamour korang lah kan.

Natasyapink : Current name dekat facebook. Nama kte Natasya. Yang nama pink tu, masa form 1 ada sorang senior, kitorang boleh kira rapatlah juga. Time tu minat sangat dengan colour pink. Almost semua barang sekolah nak colour pink. Then, senior kte tu pun mula panggil kte Pink Colour. Lepas tu dia shortkan jadi Pink je. Sekarang semua kawan memang panggil kte Pink, sampai cikgu sekali panggil kte nama tu..

Nabella_Natasya : Kite punya tweethandle sejak azali tak pernah tukar. Nabella tu, ejaan sebenar Nabila. Hehe. Sekarang kan zaman dah maju, nama sendiri pun memandai je ubah kan.

Natasya_Minho : Screen-name blog ni. Blogwalking pun guna nama ni. Minho tu bias tercinta. Haha. Sudah terang tak payah nak suluh-suluh lagi, kalau masuk blog ni je mesti boleh nampak muka Minho terpampang dekat header tu haa. Ngee~

Nurul Nabila Natasya : Untuk kegunaan rasmi jea. :D

Misz_Nana : I'm a gamer, tapi tak pandai nak game lelaki okay. Ni nama yang paling baru untuk ID game kte sebab dulu-dulu semua pakai nama Natasyapink jer.

Penguin : I admit that I'm childish type of person. Bila alone layan perasaan, nak hiburkan hati sendiri nanti kte jalan seret2 kasut dekat lantai tu. Ala-ala 'skating'. Ala-ala penguin cuma penguin tak seret kaki. Name given by Kalaiarasan.

KuroNia : Kuro means black in Japanese. Majoriti baju kte yang ada dalam almari baju tu warna hitam. Memang kalau keluar mesti pakai baju hitam. Emo/Gothic kononnya. Haha. Kte rasa hitam je sesuai dengan kulit kte yang tak cerah ni. Fuhh, sungguh aku tak reti berfesyen. Nia tu pulak, the only shortest name yang kte boleh buat and kte suka. Tengok! Tak kreatif langsung.

NiaKiddo : Ni nama zaman kanak-kanak dulu. Hehe

Animera : I'm an anime freak! Nampak je macam kpoper tapi kte lebih minat anime. ^^



Blogger Nadrah Zulkifly said on Sunday, September 29, 2013 10:31:00 am  

Assalam. Hiii! Thanks for joining yah.

Good luck :D


Blogger Farah Arina said on Sunday, September 29, 2013 6:50:00 pm  

goodluck ! :D

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]