Lama-lama, kamu akan akan tahu bagaimana sikap aku sebenarnya |


Dear friends.. Mungkin aku terlalu sombong menganggap aku boleh hidup tanpa korang.

Mungkin sebab sikap dingin aku membuatkan korang anggap aku adalah seorang yang memuakkan.

Memang mungkin sikap aku yang terlalu fikirkan diri aku je yang betul tanpa mengambil kesah tentang pendapat korang.

Tapi memang aku sebenarnya tak suka benda yang berlebihan. Ikut pada masanya.

Berceritalah, tapi tidak seriuh itu bercerita dengan aku dengan topik pembicaraan yang sama.

Mungkin ini yang pernah korang rasakan, yang pernah mendengar cerita cinta aku, lepastu aku tarik diri daripada korang masa korang tak bagi respon apa yang aku tengah rasakan. And yeah, cerita perasaan aku akan tetap sama, dia, dia dan tetap dia.

Aku mungkin hanya bercerita apabila korang bertanya. atau lepas aku dah dengar cerita korang dan korang pula bergilir ganti dengar cerita aku.

Aku tau aku seorang kawan yang membosankan.

Inilah diri aku yang sebenarnya, menjadi orang yang acuh tak acuh, lebih memilih untuk menyendiri.
Sebab, cara korang yang macam tak amik port bila kte cuba bercerita cuma mengubah kte jadi seorang yang tak berperasaan.

Tawar hati barangkali?

Ye aku tau, susah kalau kuat touching ni. Benda kecik dah terasa lebih.

Labels: ,

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]