10 Tanda si jejaka sedang ‘angau’! |


Lelaki sememangnya makhluk yang sukar diramal. Tidak semua gerak geri dia dapat dibaca. Tapi, satu perkara yang sememangnya diorang tidak boleh sorokkan iaitu 10 tanda bila si dia mula angau.
Bagaimana agaknya rahsia boys mula terbongkar.

MULA BERI BERIBU PERHATIAN
Kalau sikap dia yang dulu² acuh tak acuh dah tak kelihatan, dan dia mula memberi korang beribu perhatian itu tandanya dia mula mengambil berat tentang korang.


INGAT SEGALA PEKARA TENTANG MU
Wah². Nampaknya dia memang serius dengan setiap perbualan korang. Segala tentang diri korang walaupun sekecil semut sekalipun dia masih ingat dan tak lupa, itu bermakna dia memang peka dengan apa sahaja yang sedang dibualkan oleh korang berdua.


TIDAK AKAN MENYUSAHKAN KAMU
Dia akan cuba sedaya upaya untuk tidak menyusahkan korang. Jadi kalau korang dalam kesusahan jangan panik, dia mesti akan tolong korang.


TIDAK MUDAH MENABUR JANJI
Lelaki yang benar-benar mencintai korang tidak akan sewenang-wenangnya menabur janji pada korang sebab diorang takutvmungkiri janji dan lukakan hati korang.


MENERIMA SEGALA KELEMAHAN MU
Bila si lelaki mula mencintai setiap kelemahan korang itu bermaksud dia betul-betul terima kelebihan dan kelemahan korang. Inilah masanya untuk korang berterima kasih padanya sebab dia sanggup terima segala kelemahan korang. 


BERI LAYANAN ISTIMEWA
Lelaki ni selalunya, bila dia anggap seseorang itu cuma kawan dia akan act 'natural' je. Tapi, bila dia dah mula letakkan korang pada kedudukan yang istimewa, mesti korang akan dilayan dengan sehabis baik!


KAMULAH SATU-SATUNYA DI FIKIRANNYA
Jejaka yang benar-benar cintakan korang takkan sesekali cuba mendekati perempuan lain. Dia akan mula act macam korang sahaja perempuan yang ada dalam fikiran dia. Besar kemungkinan takut-takut kamu pula yang akan rasa seperti dikong-kong dan rimas.


SENTIASA MENCURI MASA UNTUK BERJUMPA
Ada saje alasan dia untuk berjumpa dengan korang. Bila dia mula cuba mencuri masa untuk bersama korang itu bermaksud dia betul-betul nak habiskan waktu cuma untuk bersama korang.


SUKAR MEMBERI ALASAN MENGAPA DIA MENCINTAIMU
Bila jejaka sukar untuk menerangkan kenapa dia cintakan korang, itu bermaksud dia betul-betul dah jatuh hati dengan korang! 


BERSEDIA UNTUK BERJUMPA DENGAN ORANG TUA MU
Bukan mudah untuk dia berani berhadapan dengan parents korang. Kalau dia mula tunjukan respon dan gerak geri yang positif semasa ingin berjumpa dengan parents korang, itu bermaksud dia dah bersedia untuk ke peringkat seterusnya.






Blogger Hatimi Tahirruddin said on Sunday, May 12, 2013 3:15:00 am  

wah siap ada tips ni...hehe

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]