Review : Follower ke 888 ! |

Alhamdulillah~
Sepanjang 2 tahun 1 minggu 4 hari blog ni wujud, baru la ni follower nak meningkat.
Baru first time nak me-review blog orang ni. Almaklumlah, blog cikaii ja..
Hish! Panjang pulak minah ni membebel.

Ok, back tu the main topic.. Siapakah gerangannya yang bertuah sangat tuu? Jeng jeng jeng~



Comel tak header dia? Meh kita berkenalan sikit.

↬ Siti Umaira Ishak.
↬ 15 tahun, berasal dari Terengganu.
↬ Seorang Directioner dan Belieber.

Blogger ni muda setahun dari kita rupanya. Mangsa PMR batch akhir ni. Fuhh~
Kena gelarkan diri akak la ni eah? hehe

My comment ?
↬ Blog awak comel, tapi sidebar blog awak luas sangat.. Cuba kecikkan.
↬ Kalau boleh wujudkan 1 chatbox supaya pengunjung boleh tinggahkan jejak.
↬ Teruskan berblogging. Akak tengok blog awak dah lama wujud, tak banyak entri. Awak baru nak aktif ea ?
↬ Haa, batch akhir PMR ni kan? Good Luck ye adik. Belajar betul² sementara masih ada masa ni.
Nak cabar adik beat result akak, boleh? Result akak tak best mane. BACA SINI
Kalau adik berjaya, claim hadiah kat akak.. serius tak tipu~


TERJAH KAT SINI

Blogger Umaira Ishak said on Tuesday, March 26, 2013 5:32:00 pm  

Haha . Thankss :) Pasal sidebar tu okey-II ! tengah nak wujudkan ni ! tp busy :( . yep, memang baru nak aktif ! haha. Okey ! Cabaran diterima *tak sabar nak dpt hadiah xD *

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]