SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN |

klik banner untuk join ;)

TAG : Adik Balqis  |  Adik Zakiah


Tarikh Tutup : 12/3/2013

Blogger NuraisYah said on Monday, February 18, 2013 11:32:00 am  

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger Noor said on Monday, February 18, 2013 11:37:00 am  

Hai..thx sudi join!! Dah follow blog yg cute ni..senarai peserta dah update. jemput singgah & follow kwn2 yg lain ye!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html


Blogger Iyraa Cariyno said on Monday, February 18, 2013 3:24:00 pm  

singgah dari segmen yg sama :) done follow,follow back ok :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger Cik Fie said on Monday, February 18, 2013 4:17:00 pm  

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger Anis Zainudin said on Monday, February 18, 2013 4:21:00 pm  

dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger farah syamimi said on Monday, February 18, 2013 4:39:00 pm  

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you


Blogger Sherlyanna angiela Martin said on Monday, February 18, 2013 8:26:00 pm  

GOOD LUCK..


Blogger Remy hazza said on Monday, February 18, 2013 11:34:00 pm  

remy dah follow sini...all the best for the segmen... salam kenal....


Blogger Sxin said on Tuesday, February 19, 2013 1:21:00 am  

salam , done follow , jom ke rumah saya ? :)

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger ✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said on Tuesday, February 19, 2013 10:03:00 am  

Dari segmen yang sama :)

#681

http://softness-self.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger Nyue said on Tuesday, February 19, 2013 10:26:00 am  

follower 681 blog ni

dr segmen : http://nyueyien.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger ISMA ILYA AHMAD PUAD said on Tuesday, February 19, 2013 11:08:00 am  

alolo.. cute je blog dia ek ^_^
done following u dear


Blogger Liyana yan said on Tuesday, February 19, 2013 3:43:00 pm  

terima kasih sbb singgah blog Yan^^


Blogger Zuliana Awang said on Thursday, February 21, 2013 8:00:00 pm  

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger Iqbal Rosly said on Saturday, February 23, 2013 10:52:00 am  

done follow awak !! minat k-pop ke? same goes to me ! jemputlah datang ke teratakku !!


Blogger Nor Aznida said on Sunday, February 24, 2013 1:51:00 am  

anneyonghaseyo...
cmtu ke eja die..?
hehe..nida dtg dri segmen...

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html


Blogger eCha said on Sunday, February 24, 2013 4:29:00 pm  

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger izah :) said on Monday, February 25, 2013 12:39:00 am  

singgah dari segmen yang sama .follow sini .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger fiza ramli said on Wednesday, February 27, 2013 7:32:00 pm  

hye . thanks sudi singgah blog fiza :) done follow back here dari segmen yang sama . Feel free to like n visit bisnes page fiza di https://www.facebook.com/pages/SHafizas-Bawal-Collection/461440333917609 . banyak tudung bawal yang cantik2 :)


Blogger ! Khazanatul Sirra' ! said on Friday, March 01, 2013 7:37:00 pm  

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger Mimie Najib said on Thursday, March 07, 2013 2:32:00 pm  

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

follow~


Blogger Hunny Kitty said on Friday, March 08, 2013 12:25:00 pm  

salam terjah dari blog ke blog


Blogger AyuInsYiraH said on Monday, March 11, 2013 10:37:00 pm  

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


Blogger Azuria Abdullah said on Tuesday, March 12, 2013 10:45:00 am  

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #811..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]