Kekecewaan Melanda |

3 hari berturut-turut diri ini dilanda kekecewaan yang teramat sangat disebabkan domain [.]my yang tengah bermasalah.
Sampai tak boleh langsung nak view blog kite yang comey ni. *alahai perasannya. Ini semua poyo! Sila muntah hijau sekarang.
Semua blogger yang guna domain [.]my ni mesti akan rasa benda yang sama kite rasa.

3 hari tak boleh view blog, mane boleh tahan beb. Naik gila meroyan kite dibuatnya.
Sampaikan pageview jatuh mendadak. 1 hari cuma ada 3-5 je pageview.
Cuba bayangkan, gila tak ?

Hari ni kite decide nak guna balek domain blogspot ni sementara nak tunggu masalah domain [.]my ni settle.
Dengan berani-nya kite tekan X dekat setting custom domain tu.

So, kite nak mintak maaf *sambil nyanyi lagu Sorry Sorry pada sesiape yang singgah blog ni tapi tak boleh masuk *ade ke? selama 3 hari yang lepas. Jeongmal Mianhae~

Blogger Miss A said on Monday, January 28, 2013 5:28:00 pm  

eh, really ke domain awak ada problem? hurmm nasib baik tak try change to [.] my lagi, kih kih btw, cantik lah blog awak :)


Blogger syufaa said on Tuesday, January 29, 2013 11:25:00 pm  

comel la blog!
:) bila pkai domain mmg kne face dgn prob cmni.
sabar je la.

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]