Wordless Wednesday #3 : Alhamdulillah !~ |

credit to : Iyra

Macam yang semua rakyat Malaysia dah tau, hari ni 19/12/2012. Tarikh penting utuk batch 97 yang bergelar lepasan PMR.

Lepas berapa hri tak boleh tidur sebab dok memikir macam mana result. Macam-macam mimpi kite dapat sepanjang masa menanti hari keputusan keluar tiba.
Akhirnya dapat kite tidur dengan nyenyak. =)
Walaupu result kite bukan straight A's tapi cukup menggembirakan ibu, ayah dengan family yang lain.

Sepanjang cuti ni takdak nak pikir pown pasal result ni tapi bila cikgu dah announce tarikhnya, huh hamek kaw. mula menggelabah.

Pagi tadi sedar-sedar dari tidur dah pukul 9.30, lagi lah gelabah dibuatnya. Ibu dengan ayah bangun awal tapi bukan nak kejut lepas tu diorag boleh lagi relax-relax kat dapur masak sambil berbual. *kurang asam betul. Dah nak dekat pukul 10.30 baru kitorang gerak pergi sekolah.

Sampai-sampai dekat sekolah nampak pulak makhluk yang tak diingini. haduii. spoil mood betul.
Masuk je kat dalam sekolah tengok semua budak form 3 dah berkumpul kat dewan Za'aba. aku yag baru sampai tu dah macam orang yang takde hala tuju.
Nampak Ieyna dekat dewan panggil-panggil so kite pown mulakan langkah nak pergi dekat dia lepastu tiba-tiba cikgu sebut nama pelajar cemerlang. Satu-satu nama cikgu sebut suruh naik pentas untuk bergambar.

Masa naik atas pentas tu tengok yang lain dah dapat result diorang, cuma kite je naik pentas terpinga-pinga lepastu tiba-tiba cikgu Masrina hulur kertas yang dah kene liminate dengan sehelai slip.
Sekali pandang dekat slip tu, hanya Allah je yang tau perasaan kite mase tu. Tak tau lah kenapa tiba-tiba badan terketar-ketar, menggigil padahal takda rasa sejuk pown.

6A 2B is mine.

Bila dah tau result, senyum kalau boleh nak sampai ke telinga. hehe. Sampai dah tak boleh nak berhenti senyum.
Semua ni berkat doa family, tunjuk ajar dan bimbingan daripada cikgu and member-member sekalian.


Blogger ELFarahin said on Friday, December 21, 2012 2:55:00 am  

ngee~ ur result sama dengan unnie last year. chukkahae! ^^


Blogger Fatin Hazwani. said on Friday, December 21, 2012 11:34:00 pm  

tahniah :)

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]