"Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah" |

click banner untuk join. ;)

1. Bila korang mula minat KPOP?
°°» sejak adik hari-hari bukak lagu k-pop ( since the end of 2011 )

2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?
°°» Kim Jonghyun ( SHINee )

3. Korang ada berapa bias?
°°» 5 jer. :)

4. Top 3 bias korang siapa?
°°» Choi Minho, Kim Jonghyun and Lee Jinki

5. Kenapa korang minat dia?
°°» sebab diorang comel, kachak, charming, romantic and polite plus they have a very unique voice. banyak lagi sebab kite minat diorang dekat - SINI -

6. Macam mana boleh minat dia?
°°» Adik selalu bukak lagu diorang ni hari-hari. mula-mula annoying tapi ada satu hari tu masa tengah online tergerak hari nak search pasal diorang. tengok gambar-gambar diorang semua cute-cute. sejak tu lah. ;)

7. Gambar bias korang yang PALING korang suka?

   

8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
°°» Dalam lagu Romantic dengan Jojo.

9. Apa yang special pasal bias korang tu?
°°» Diorang talented, comel, polite, funny. Diorang ade rare talent *kot* macam..
Minho ada talent tiru suara squirtl (pokemon), Onew ada talent tiru suara itik, spin tea table, ttakbam.

10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?
°°» SHINee lah.

11. Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.
°°» Lucifer. sebab energetic. 

12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang?
°°» Tak pernah sebab takdak duit maa. tapi harap sangat one day dapat tengk diorang secara live.

13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang?
°°» takde sebab tak jumpe.

14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?
°°» Flaming charisma minho

15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?
°°» Oppa, if you really read this, I just want to tell you that I adore you so much.
Walaupun menyedihkan sebab kena kongsi rasa sayang dengan orang lain tapi apakan daya, bukan kite sorang je fans dalam dunia ni.
Lagi-lagi bila terbaca story yang direka fans lain yang over bebenor tu.
I really hope that I can meet you one day.
Oppa, I will support you forever on whatever you do. Oppa hwaiting! Saranghae. =)

tag :
Zakiah | Balqis | Hanis

Blogger wajihahnazi said on Tuesday, January 01, 2013 12:57:00 am  

hey! thanks for joining my segmen^^ nice header :)

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]