Random |

photo of my dearest ikuto. 

Actually kite nak cerita benda ni semalam sebab semalam merupakan antara kenangan yang indah dalam hidup kite ni. Kenangan yang membuatkan kite tak boleh tidur dan asyik tersengih macam 'kerang busuk' je sepanjang hari.
Tapi disebabkan ibu suruh tidur awal 'cuz dye suruh teman pergi beli buku sekolah adik, jadi terpaksalah tunda meng-hupdate entry.

So, begini kisahnya.. 

Semalam ibu dengan ayah keluar taktau lah pergi mana. Keluarnya lama pulak tuh, dari tengah hari sampai petang baru balek.
Sebelum ibu nak keluar tu sempat jugaklah tanya ibu dengan ayah nak pergi mana sebab memang kebiasaannya kalau ibu dengan ayah keluar pergi mana-mana nanti kitorang adik beradik akan tanya diorang nak kemana. *biasalah, kami manja* tapi ibu cuma jawab 'adalah~'
Itu membuatkan ku berasa suspicious bagai ada yang tak kena.

Dah lepas berapa jam, ibu dengan ayah pun sampai rumah.
Nampak ibu bawak beg plastik besar. dalam plastik tu ada kotak besar.
kotak tu berbalut dengan sampul hadiah. 
dalam hati : apehal pulak ade hadiah tetibe, birthday kitorang adik beradik pun dah lepas.

Lepastu ibu hulur hadiah tu kat kite. kite pun dah mula rasa pelik dapat hadiah tiba-tiba.
Ditanya apa benda tu, ibu cakap bukaklah tengok.

Diriku dengan perasaan curious-nya bukak hadiah tu.
Sekali tengok ada ..... jeng~ jeng~ jeng~ *haha, kite tau korang tak surprice punsz

Ada laptop Sony Vaio warna putih.
Makin blur kite dibuatnya.

Ibu kata laptop tu hadiah sempena result PMR haritu.
Terpinga-pinga jugak kite dibuatnya sebab result kite takdelah best mane.
Nak tengok? Baca kat - SINI -

Masa tu memang tak terkata apa pun. cuma boleh senyum jek. mwehehe.
Lepas ni dah tak payah nak berebut laptop dengan adik lagi.

Eh! Jap.
Dah tu apa kena mengena dengan tajuk kat atas tu sister?

Haha, ntahla. ada kot. sebab lepas dapat laptop tu, kite macam dah tak betul sikit.
Shock agaknye.
Asyik buat random stuff je. Contoh?
Random singing, random dancing, random eating.. senang kata semua random-lah.

Dah tu je storynye. hehehe..
And, one more thing that made me happy is... blog kite dah bertukar domain. wee~
Dari http://natasya-pink.blogspot.com kepada http://http://www.natasya-pink.my

Blogger Mrs. Sarah said on Saturday, December 29, 2012 12:36:00 pm  

adik pun ada Sony Vaio. tapi warna pink. hehe. nk tanya, mcm mne akak tukar kepada www.natasya-pink.my tu?? nk try jugak :3


Blogger Lyeen De Syifa said on Monday, December 31, 2012 9:38:00 am  

wah..bestnya..untunglah..Lyeen pun nak tukar lappy ke sony vaio tu..nmpk mcm cool je..:d apapun tahniah taw..:D


Blogger CikMunBlogger said on Monday, December 31, 2012 3:38:00 pm  

ewah ! dapat laptop baruuuu , hheheh . nie update pakai laptop baru ke nie ? :p


Blogger natasyapink said on Monday, December 31, 2012 4:44:00 pm  

hehehe..

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]