Ringkasan 2012 |


Tahun 2012 dah pun sampai ke penghujungnya. Tahun ni merupakan tahun yang super duper mencabar bagi kite. Banyak benda yang dah berlaku dalam masa setahun ni. Banyak Kenangan Manis , Masin , Pahit , Tawar, Kelat sepanjang tahun 2012 !

Mesti ramai orang duk bersepah sana sini menunggu saat-saat terakhir sebelum melangkah ke tahun 2013. Tapi dekat facebook lain pulak ceritanya, menyambut tahun baru dengan memenuhi kotoran sana sini. Apa nak jadi lahh. =='

Sepanjang tahun 2012 ni, banyak dah yang kite belajar. Banyak ujian, dugaan dan halangan yang kite terpaksa tempuh yang mengajar kite untuk cuba menjadi yang lebih baik.
Ada jugak ujian yang mengajar kite menghargai apa adanya dan memberi sedikit keinsafan untuk kite betulkan diri.

Kalau nak dicerita satu persatu mesti panjang gile entry ni. Sabor ajelah~

Pengalaman handle kelas budak pandai, tak semudah yang disangkakan. Pantang dicabar, berdebat ajelah kerjanya. Sampai cikgu pun terpaksa mengaku kalah.

Tak sangka dapat join kelompok pelajar cemerlang lagi tahun ni walaupun kite ni tak cemerlang mana pown.
Setakat ranking nombor 12 antara semua pelajar tingkatan 3 dekat sekolah tu.

Erm, wishlist tahun 2012 tak banyak yang berjaya dicapai.
Wishlist 2012 yang berjaya dicapai :
°°» Dapat kekalkan kedudukan kelas depan.
°°» Blog capai follower 500++ walaupun blog ni umur dia dah nak masuk 2 tahun, march 2013 nanti.
°°» Dapat bertemu semula dengan member masa sekolah rendah yang dah 3 tahun terpisah walaupun dalam alam maya je.
°°» Tahun ni kite takde bantah 1 pun kata ayah dengan ibu.
°°» Dapat result 6A 2B dalam PMR. ok la tu kan?
°°» Dapat personal laptop. mwehehe.

Wishlist 2013.
°°» Nak masuk asrama.
°°» Nak follower blog capai 700/800. boleh ker?
°°» Nak belajar sungguh-sungguh untuk SPM tahun 2014.
°°» Nak melancarkan hobi baruu~
°°» Nak jadi die hard fan of SHINee. ^0^
°°» Kalau boleh taknak couple.
°°» Nak jadi anak, kawan dan pelajar yang baik.
°°» Nak kumpul duit untuk ...
°°» Nak belajar bahasa jepun and korea
°°» Nak belajar graphic design

SELAMAT TINGGAL 2012

ps : kte guna skin ni ok tak?

Blogger Syeda Ohsem said on Tuesday, January 01, 2013 12:20:00 am  

hahah... nice wishlist.... mudah-mudahan dapat kejayaan dunia dan akhirat.


Blogger farah.fauzi said on Tuesday, January 01, 2013 10:24:00 pm  

happy new year syg..semoga wishlist 2013 tercapai.. :)

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]