UPSR ? |

Maap kte buat entry ramdom punya sebab paham-paham jelaa dah lame tak ke sekolah, jadi otak tu connection dah slow sikit. ketandusan idea yang melampau. Haha !

As you all know, hari ni keputusan UPSR dah keluar kan ? jadi teringat pulak kenangan 3 tahun lepas, cikgu umumkan keputusan. masing-masing berebut-rebut nak tau kawan dapat resut macam mana.
seronok gila masa tu. eeh, tunggu sekejap. tak best lah kalau story takde gambar kan ?

ni lah rakan-rakan seperjuangan masa darjah 6 tahun 2009 dulu..

hari ni bila online facebook je dah nampak macam-macam status dari budak-budak yang baru dapat keputusan diorang. bila bukak blog pulak, tengok kat dashboard pown macam-macam story jugak.
kemain lagi korang menghupdate story korang tu yekk.
ada yang dapat 1A, 2A, 3A, 4A, 5A. tahniah ye adik-adik semua. =)
yang tak dapat straight A's tu jangan putus asa sebab UPSR ni baru permulaan.
bila korang dah melangkah ke alam sekolah menengah nanti lagi banyak cabaran yang akan korang tempuhi.

adik sedara kte pown ade jugak amek UPSR tahun ni, keputusan dye cuma 2A 1B 2C je.
tulahh main-main je tau. tu pown sebelum exam dah request hadiah dekat atok n' makcik dia macam-macam. hamboii, kemai lagi kau eahh. lol. jeles dengan aku leteww.

mwahaha, sebenarnya nak buat entry ni masa pukol 10 malam tapi dah terlampau seronok mengedit template baru untuk tahun 2013 punya pasal jadi lambat lah. yelah, tahun baru nak jugak cuba benda lain dari yang lain kan?

haa, korang yang singgah-singgah tu.
takkan tengok je. komen lah sikit. =)
cer share keputusan UPSR korang ke ?

Blogger hananhadila said on Tuesday, November 20, 2012 12:19:00 am  

wah wah .. hanan dapat straight a dulu , sekarang tengaa bedebar nak tau result pmr pulakk :D


Blogger Mrs. Sarah said on Tuesday, November 20, 2012 1:30:00 pm  

akak kelas 6A rupanya... guru besar(tengah) dulu dh tukar dgn guru besar lain. 吴副校长(tepi guru besar) pun tukar... yg 刘福校长dan陈福校长 tak tukar。。。


Blogger Zakiah Purple ♥ said on Tuesday, November 20, 2012 10:34:00 pm  

Ooo. Akak dulu sekolah Cina? At Dalam gambar tu, Mne yg akak eh?


Blogger Mrs. Sarah said on Wednesday, November 21, 2012 6:07:00 am  

kak tasya kat barisan kedua, orang ketiga dri kiri


Blogger natasyapink said on Thursday, November 22, 2012 8:00:00 pm  

yeahh. belakang cikguu jee.

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]