Wordless Wednesday #2 : Eeiishh!~ |

Tadi kat sekolah, family 3A semua macam terlebih happy jek.
Masing-masing mood baik gilez.
Tengok gelagat diorang je dah dapat buat kte tersenyum sorang-sorang.

Masing-masing dengan perangai kebudak-budakan.
Dengan main kejar-kejarnye, lawaknye membuatkan senyuman semua orang tak lekang di bibir. Fuhh~

Masa waktu pertama(PSK), cikgu Hanafi kasi kitorang tengok video.
Video pasal ape ntah, tak reti nak cakap. Gomen'nasai~
Cikgu pesan, kte kene hargai ibu ayah kte selagi diorang masih ada.
Video tu buat kitorang insaf sekejap sampai ada yang mengalir air mata.

Teringat pasal haritu terjatuh kat tangga rumah. Tapi tak tergolek pon tauu.
Lutut terhentak kat tangga jea. Lebam tapi tak lebam. Acane tu? err =='
Dia macam terluka kat bahagian dalam.
Ala~ Lebih kurang macam buah kalau jatuh kan ada macam lebam tu.
Ha~ macam tu lah.

Tetiba tergerak hati nak tanya macam mana nak baikkan lutut tu dekat member merangkap adik-adik manja yang tak berapa ku nak sayang kot. (Khuzai & Dauz)
Huh! macam-macam cara yang diorang syorkan.
Ada ke patut diorang suruh amik pisau, belah bahagian lebam tu then keluarkan nanah/ape bende ntah.
Eeiishh!~ Macam tak geli pulak kenn. Hadoii~
Risau jek kalau jadi makin terok.


BTW, sorry kalau korang datang blog ni then asyik baca post yg sama
busy dah skrang ni, exam dah dekat.
nak hupdate pown kene ade mood gak kan.

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]