Ape ntah.. |

hari nie kte tak taw nak post apa.. idea pown tak timbul lagi..
disebabkan bosan giler so kte buat jelah entry ape-ape..
nak buat entry merapu.. boleh kan?

hari nie sekolah adew buat pendaftaran untuk rumah sukan dengan unit uniform..
kte nie taon nie terpakse rajinkan diri untuk pergi koko..
pagi-pagi dah keluar rumah.. macam biase kte pergi sekolah jalan kaki dengan Balqiz..
pagi-pagi jalan takde lah penat mane sebab tak panas..
mase daftar untuk rumah sukan, bosan gile seyh..
dah lah takde kawan.. duduk jew macam orang gile.. ape lah nasib.. nak tunggu waktu rehat pown berjam..

mse daftar untuk unit uniform tuhh best lha jugak sebab dew kawan..
cume yang tak best nyew tuh cikgu suwoh maen game ntah pape..
hurmm, orang tuh pown moody memanjang..

done with koko.. ktowang balek pukul berape ekk? pukul 12.30 kowt..
kte, Balqiz, Kaisa ngn Dauz stay dekat pokok besar at depan sekolah..
tunggu jhunnecille (my b00)..
tunggu punya tunggu tak muncul-muncul.. adoii..
pergi rumah dye, mak dye kate dye dah keluar lame dah.. adess..
last-last ktowang jumpa at sekolah kebangsaan..
jhun bagi keychain from sarawak.. kecewa coz sepatutnya dye bagi ktowang buaya..

balek pown jalan kaki, kte tak biase jalan sorang-sorang tapi tadi naseb baek Dauz balek lalu jalan belakang..
dapat lah balek dengan dye.. hantar sampai depan rumah..


kte tak taw lah kenapa sejak akhir-akhir nie asyik nak sakit je..
ntah sakit ape ntah.. macam-macam adew..

selalu sakit kepala.. tapi kte biarkan aje.. ahah.. carik penyakit..

kte selalu rase macam nak muntah, macam hari nie lah kat sekolah tu dah macam ape ramai gile manusia..
then cikgu tuh souwoh wat ape ntah..
dah lah dengan pergi sekolah nye tak makan ape-ape..

sejak akhir-akhir nie jugak kte dah jarang makan..
tak taw lah nape..
dulu kuat melantak tapi sekarang tak lagi..
bila ibu or ayah ajak makan je nanti kte cakap kte dah makan, padahal tak makan langsung..
kalau makan pown waktu malam je, tu pown makan sikit..
dalam seminggu cuma 2/3 kali je kte makan.. dahsyat ark?

macam ape je kan?
tu lah, ngade-ngade..
lagi pown takde orang kesah.. kte kalau sakit pown senyap-senyap je..
malas nak bagi taw orang..

Blogger ErY CiNTaKaN aQiZ said on Friday, January 27, 2012 8:36:00 am  

yew kew x de owng taw??? mngkn owg yg trsyg akn lbh taw...hehe :)

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]