HARI GURU SMK BSA KALI KE- 40 |

Kite taktau nak describe macam mana dengan hari semalam.
Macam-macam bende jadi. Semalam boleh tahan best la jugak.
Semua budak New Generation Nine berkumpul, enjoy sama-sama.
Cuma Amir dengan Banesh je yang berjalan entah ke mana. Ukur bangunan sekolah agaknya.
Sekejap ada, sekejap takde. Macam biskut pulak. Ish3..

Pagi-pagi lagi kite dah bangun sebab nak kena keluar rumah awal.
Mula-mula pergi rumah Shahirah lepastu pergi rumah Fakhira.
Pergi sekolah tu nasib baik ibu Fakhira nak tolong hantarkan.
Sampai je kat sekolah terus kena beratur.

masa rehat, entah macam mana si Amirul tu boleh tersesat duduk sebelah kite pulak. Ish3.
Rapat gila pulak tu. Kalau boyfie kite nampak memang mati kena sembelih.
Kite tengok gaya fiza macam jealous jek. Fiza suke Amirul kea?
Hurm.. whatever je la. I don't even care anyway.

Kite tak tau kenapa Puan Salina dengan Cikgu Hazli boleh berduet nyanyi lagu kalau berpacaran tu.
Perghh!! sakit hati siot. Panas jek hati wa nie.
Ape la cikgu nie. Macam dah takde lagu lain lagi dalam dunia nie yang diorang nak nyanyi.
Nak menangis kite dengar. Rasa macam nak muntah darah pun ade juga.
Kite pun taktau lah kenapa kalau setiap kali dengar lagu tu mesti rasa macam nak naik hangin jer..

Majlis habis pukul 1. Lepas semua budak-budak lain balik.
Kite dengan yang lain-lain pergi sambut birthday amir.
Kitorang celebrate dekat kantin jea. Takde tempat special pun dekat sekolah tu.
Macam-macam makanan Nana bawak.
Tapi tak berape nak best punn party tu sebab makan-makan je.
Party tu habis pukul barape entah. Tak ingat.

Haih~ kite dah taktau nak cerita ape lagi ni.
Kite sebenarnya tak pandai pun nak cerita-cerita bagai ni.
Tapi bila dalam diari, macam-macam pulak yang diceritakannya. Ish3..
Panjang seyh kte tulis. Bila buat karangan takde pula nak sampai panjang cenggini.
Asyik-asyik kurang patah perkataan jek.

Okeyh lar. sampai sini je dulu. Sambung cerita lain pulak lain kali. Bubbye..

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]