FIRST DAY EXAM PRTENGAHAN TAHUN |

Hari ni sangat seronok.. Kite ingat bila periksa mesti bosan je. Rupanya tidak.

Hari ni periksa Bahasa Melayu 1&2 dengan Sejarah.
Sejarah punyalah susah nak jawab. Soalan dia extreme gila.
Sepatah perkataan apa pun tak ada dalam kepala otak.

Masa periksa tadi Marwan duduk depan kite, Jhun duduk sebelah kanan, Arulmoli duduk sebelah kiri & Shahirah duduk belakang kite.
Hari ni kite happy je. Masa periksa pun boleh berbual. Teruk betul!
Lagi² masa paper Sejarah. Siap main passing² jawapan lagi.
Yang paling bestnya cikgu tak marah pun. Masa tu Ustazah Hafizah yang masuk kelas.
Ustazah memang spotring. Seronok gila dengan dia.

Tadi lepas balik sekolah kite terus pergi mandi.
Haha, Kite taktau nak cerita macam mana. Asal ingat balik je mesti nak tergelak.
Masa kite dah sampai rumah tu, nampak Haikal [adik] tengah main TicTacToe dekat facebook.
Malas nak layan dia, kite pun teruslah pergi mandi.
Masa kite tengah mandi tu, tetiba kite terdengar suara orang menjerit tapi kite abaikan je sebab kite ingat mungkin imaginasi kite je.
Lepastu kite terdengar Haikal pulak menjerit. Kite buat derk je sambung mandi.
Tetiba Haikal berlari pergi depan pintu bilik mandi.
Haikal cakap : Kakak tolong.
Kite dari dalam pun jawab : Apehal? pergilah minta tolong dekat abang.
Sebab masa tu Kamarul [adik kite, abang kepada Haikal] ada dekat luar rumah.
Lepas selesai mandi, kite pun pergi ke ruang tamu.
Ingatkan kenapalah budak ni menjerit minta tolong segala.
Rupa²nya dia main game TicTacToe yang bila kite menang/kalah nanti keluar gambar hantu.
Berdekak gila. Memang gelak tak henti masa tu.

Post a Comment

X
Biography


Question: Some Introduction?
Answer: Assalamualaikum, I'm Nurul Nabila Natasya, unofficially 20 years old and you can simply call me Bella. Currently semester 4 university student.
Please do send me question or anything through ASK.FM

Question: Some Interest?
Answer: Kpop, K-drama, K-variety Shows, anime

Question: Some Warning?
Answer: First of all I want to apologize if my blog content annoys any of the readers because I blog random stuff and might mainly about kpop and anime or even song lyrics. And I'm currently an ARMY (BTS fans) so my blog post maybe will have their image on it haha please bear with me juseyoo.

Question: Some Blog Info?
Answer:
Blog Name : Actually α∂αмαитιиє but currently ιѕαиα уαѕнιяσ
Blog Since : March 2011

Template Type : Blogskin
Template By     : Me



X
Heart•Throb

X
Fan Girling Section





Ciel Phantomhive
kuroshitsuji




Gin
Hotarubi no Mori e




Ichijou Raku
Nisekoi




Kirigaya Kazuto
Sword Art Online




Okumura Rin
Ao No Exorcist




Kota Furuya
Kickoff to the Galaxy




Uchiha Sasuke
Naruto




Nice
Hamatora




L Lawliet
Death Note




Sata Kyouya
Ookami Shoujo to Kuro Ouji




Tsuyoshi Naoe
Daily Lives of High School Boys




Usui Takumi
Maid-sama




Yato
Noragami




Yuiga Kakeru
Norn9




Zen Wistalia
Akagami no Shirayukihime
X
Follow

Please do follow ♥




How much longer does the snow have to fall before spring day comes? - Spring Day, BTS

[ ]